Livestreamingservice Twitch heeft gebruikers verboden om links te delen naar sites die gokautomaten, roulette of dobbelspellen aanbieden.

Gebruikers en makers hebben tot 17 augustus de tijd om links en verwijzingscodes van hun kanalen te verwijderen, waarna ze sancties kunnen krijgen.

Twitch voegde eraan toe dat het het delen van andere gok gerelateerde inhoud op zijn platforms zal blijven volgen en zijn regels indien nodig opnieuw zou bijwerken.

Om schade en oplichting te voorkomen die wordt veroorzaakt door dubieuze services die inhoud op Twitch sponsoren, zullen we het delen van links en/of verwijzingscodes naar sites die gokautomaten, roulette of dobbelstenen aanbieden, verbieden , zei Twitch in een makersupdate.

Twitch is gespecialiseerd in het live streamen van videogames, inclusief uitzendingen van professionele esports-competities en evenementen.

Het is gebruikers en makers van inhoud toegestaan om links te plaatsen naar websites die bepaalde diensten en producten aanbieden en velen worden betaald om deze links te delen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.