Het uitvoerend comité van de UEFA heeft een schikkingsovereenkomst goedgekeurd met de twee steden – Dublin en Bilbao – die werden ontdaan van de hostingrechten voor de UEFA Europese kampioenschappen 2020, inclusief het organiseren van toekomstige finales van clubcompetities.

Het Europese voetbalbestuur erkende de inspanningen en financiële investeringen die de twee steden hebben gedaan om zich voor te bereiden op het toernooi nadat Dublin en Bilbao gedwongen waren hun hostingrechten in te trekken nadat was aangekondigd dat fans de wedstrijden niet zouden kunnen bijwonen.

Dientengevolge zal Dublin in 2024 gastheer zijn van de UEFA Europa League-finale, terwijl Bilbao de UEFA Women’s Champions League-finale in 2024 en de UEFA Europa League-finale in 2025 zal organiseren.

Bovendien heeft de UEFA, na de verplaatsing van de UEFA Champions League-finale van 2021 van Istanbul naar Porto ervoor gekozen om de enscenering van de UEFA Champions League-finale van 2023 toe te kennen aan het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul.

Verder zal het European Club Season Kick-Off-evenement dat de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League omvat, eind augustus plaatsvinden in Istanbul zowel voor 2021/22 als voor 2022/23 seizoenen.

Bijgevolg wordt de UEFA Champions League-finale van 2023 die oorspronkelijk in München zou worden gespeeld verplaatst naar 2025.

Het Wembley Stadium behoudt de rechten om de UEFA Champions League-finale in 2024 te organiseren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.