UEFA EURO 2020 officieel nummer We Are The People uitgebracht door Martin Garrix met Bono en The Edge

Home » UEFA EURO 2020 officieel nummer We Are The People uitgebracht door Martin Garrix met Bono en The Edge

Bono en The Edge voegen zich bij de wereldberoemde DJ / producer Martin Garrix om het officiële nummer van UEFA EURO 2020 uit te brengen.

Bono en The Edge hebben zich aangesloten bij de wereldberoemde DJ -producer Martin Garrix om het officiële nummer van UEFA EURO 2020 uit te brengen dat op 11 juni in Rome van start gaat.

We Are The People het officiële nummer van UEFA EURO 2020 is officieel uitgebracht met minder dan een maand voordat het toernooi van start gaat terwijl het tegelijkertijd streeft naar een verenigd antwoord op deze problemen.

Het officiële nummer is geschreven om het feest en het voetbal van UEFA EURO 2020 een van de grootste voetbalevenementen ter wereld te vieren.

We Are The People is een nummer dat kijkt naar de uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd.

Het is een liedje waaruit iedereen kan zingen ongeacht waar men zich bevindt maar het zal een speciale relevantie hebben in Europa waar de ogen van de wereld gericht zullen zijn op de UEFA EURO.

We Are The People hoopt de positiviteit hoop en vastberadenheid te weerspiegelen die nodig zijn om elk team te laten slagen en een gevoel van saamhorigheid te bieden, wat past bij het thema EURO 2020 – eenheid.

Voor de eerste keer zal de UEFA EURO over het hele continent worden gespeeld waar het overheersende thema van eenheid overal te zien zal zijn.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.