UEFA haalt Lidl aan boord als officiële partner voor Euro 2024

Home » UEFA haalt Lidl aan boord als officiële partner voor Euro 2024

Levensmiddelenketen Lidl heeft aangekondigd dat het een officiële partner is van zowel UEFA EURO 2024 als de Europese kwalificatiewedstrijden voor beide competities.

Dit is de eerste keer dat beide samenwerken, aangezien Lidl al sponsordeals heeft in verschillende sportcompetities.

Jeroen Bal, Divisional Board Member Customer, Lidl International, zei: We zijn verheugd om deel uit te maken van een evenement dat zowel onze klanten als onze medewerkers in alle landen fascineert.

Net zoals onze producten voor iedereen beschikbaar zijn, willen we helpen om UEFA EURO 2024 voor iedereen een belevenis te maken, bijvoorbeeld via onze Lidl Fan Zones.

Talloze Lidl-landen juichen mee, en het is echt iets bijzonders dat het eindtoernooi wordt gehouden in het land waar de geschiedenis van Lidl begon.

Er werd geen aanvullende informatie verstrekt over de waarde van de deal, door samen te werken met UEFA EURO voegt Lidl zich bij Adidas, Alipay, Atos, Engelbert Straus en Vivo als officiële sponsors van de competitie, UEFA’s Marketing Director, Guy-Laurent Epstein, voegde toe:

Lidl’s aanwezigheid op het hele continent zal enorm bijdragen aan de promotie van wat weer een onvergetelijke competitie zal worden, we kijken er ook naar uit om samen de waarden voor gezondheid en welzijn te promoten die worden gedeeld door Lidl en de UEFA.

De eerste kwalificatiewedstrijd voor UEFA EURO 2024 werd op donderdag 23 maart al gespeeld tussen Kazachstan en Slovenië ook Engeland v Italië vond later op die dag plaats.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.