De UEFA heeft een vijfjarige deal getekend met AntChain, de blockchain-business van Ant Group, voorafgaand aan de UEFA European Championships 2020.

Volgens de voorwaarden van het partnerschap wordt AntChain de officiële wereldwijde blockchain-partner van UEFA Euro 2020 en UEFA-voetbal.

Door de sponsoring te activeren wordt blockchain door AntChain ingezet om ook topscorersrecords op te slaan, niet alleen voor UEFA Euro 2020 maar ook voor jeugdvoetbal in zijn geboorteland China via Alipay’s Campus Topscorer Incentive Programme.

Bovendien wordt de onderscheidende trofee van Alipay toegekend aan de topscorer van UEFA Euro 2020, waarbij de scorerecords van de winnaar voor het eerst worden geüpload naar blockchain voor permanente opslag.

Het toernooi begint vandaag, wanneer Turkije het opneemt tegen Italië en zal over de hele wereld worden uitgezonden en worden georganiseerd in enkele van Europa’s meest iconische stadions en steden.

Om de intriges en opwinding voor het toernooi te vergroten, zullen fans worden verwelkomd in de stadions terwijl regio’s uit de pandemie blijven komen en beginnen te evolueren naar normaliteit.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.