UEFA heeft het Duitse werk- en gebruiksmerk Engelbert Strauss geselecteerd als partner van de UEFA Europa League en de nieuw gevormde UEFA Europa Conference.

De deal die loopt tot 2024, verleent de firma rechten voor beide competities samen met blootstelling en activeringsmogelijkheden, evenals exclusieve associatie voor alle UEFA-wedstrijden die op donderdagavond worden gespeeld.

Guy-Laurent Epstein, UEFA Marketing Director verklaarde: Omdat we het aantal Europese clubcompetities dat in 2021/22 tegelijk begint hebben kunnen laten groeien, zijn we verheugd dat we een nieuw partnerschap hebben kunnen sluiten met een vergelijkbaar groeiend merk in Engelbert Strauss.

Voor clubs en spelers op het speelveld vergt het behalen van eer op het veld hard werken en toewijding.

Het steunen van degenen die hard werken is iets wat de UEFA en Engelbert Strauss gemeen hebben.

Het is geweldig dat Engelbert Strauss nu deel uitmaakt van de UEFA-clubcompetitiepartnerfamilie en we kijken uit naar een veelbelovende toekomst samen.

De UEFA Europa League ondergaat grote veranderingen in het 51e seizoen, het 13e sinds het werd omgedoopt van de UEFA Cup naar UEFA Europa League.

De groepsfase wordt teruggebracht van 48 naar 32 teams, wat neerkomt op acht groepen van vier, waarbij de acht groepswinnaars automatisch doorgaan naar de ronde van 16.

Er zullen extra knock-outronde-play-offs zijn voorafgaand aan de ronde van 16; deze zullen tussen de acht tweede plaats in de UEFA Europa League-groep en de acht derde gerangschikte teams van de UEFA Champions League-groepen zijn.

Met deze stap bouwen we verder aan ons momentum als Europa’s toonaangevende werkkleding- en gebruiksmerk en brengen we onze sponsoractiviteiten naar een hoger niveau, voegt Henning Strauss, CEO en Creative Director van Engelbert Strauss toe.

Als officiële partner van de UEFA Europa League en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League versterken we onze internationale zichtbaarheid met internationale dekking van wereldklasse over iets waarvan we weten dat onze kern en toekomstige klanten gepassioneerd zijn.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.