Het Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft Jose Cuervo benoemd tot de allereerste officiële tequila sponsor van de mixed martial arts (MMA)-promotie.

Als onderdeel van de samenwerking zal Cuervo zijn Cuervo in Your Corner -campagne onthullen, fans van UFC en het tequila-merk samenbrengen en fans ‘one-of-a-kind’-ervaringen bieden om toegang te krijgen tot hun favoriete vechters en boeiende digitale inhoud.

De samenwerking begint officieel op UFC 264: Poirier vs McGregor 3 op 10 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, waar het bedrijf een aantal activeringen zal lanceren, waaronder een nieuwe digitale advertentie met voormalig interim UFC lichtgewicht kampioen Justin Gaethje en UFC-weltergewicht Michael Chiesa.

Verdere activiteiten omvatten bar-activaties voor fans om het langverwachte evenement en Octagon-branding te bekijken.

“We zijn verheugd Jose Cuervo te verwelkomen als de allereerste officiële Tequila-partner van UFC”, aldus Paul Asencio, Senior Vice President, Global Partnerships, UFC.

Jose Cuervo is een best-in-class merk dat de opwinding van de UFC kijk ervaring voor onze fans zal vergroten.

We kijken ernaar uit om Jose Cuervo te helpen consumenten te bereiken door de kracht van het UFC-merkt terwijl we met hen samenwerken om innovatieve manieren te creëren om onze fans te activeren en met hen in contact te brengen.

Ondertussen zal Jose Cuervo ook dienen als de presenterende sponsor van de UFC Quick Hits-show gehost door Laura Sanko en live backstage exclusief uitzenden op UFC sociale mediakanalen tijdens evenementen, en met interviews met UFC-talent en atleten, persoonlijkheden en andere speciale gasten.

Later dit jaar zullen de twee entiteiten ook een nationale sweepstake organiseren om fans de kans te geven een VIP-fantasieweekend te winnen, compleet met meet-and-greets voor vechters, rondleidingen en meer.

Jose Cuervo’s passie voor het samenbrengen van vrienden over tequila maakt onze samenwerking met UFC een perfecte match voor de kameraadschap die is gebouwd op fight night, benadrukt Lander Otegui, Senior Vice President Marketing bij Proximo Spirits.

Hoewel vechters rivalen zijn in de Octagon, weet Jose Cuervo dat UFC het beste wordt genoten samen met vrienden.

Samenwerken met dit iconische merk geeft ons een geweldige kans om de energie en geest van Jose Cuervo, een merk dat bekend staat om het aanmoedigen van vieringen en saamhorigheid, naar de UFC gemeenschap te brengen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.