UFC roept SPRIBE in als nieuwe marketingpartner voor UFC 294

Home » UFC roept SPRIBE in als nieuwe marketingpartner voor UFC 294

Voorafgaand aan de UFC 294-kaart van dit weekend in Abu Dhabi heeft de mixed martial arts-promotie een marketingpartnerschap gevormd met crashgame-aanbieder SPRIBE.

Door de meerjarige sponsorovereenkomst zal SPRIBE aanzienlijke merkbekendheid krijgen in UFC 294 en de achthoek, evenals toekomstige pay-per-view en Fight Night-kaarten.

Grant Norris-Jones, UFC Senior Vice President van Global Partnerships, zei: We zijn blij SPRIBE te mogen verwelkomen als officiële UFC-partner.

SPRIBE creëert het soort games van de volgende generatie die een sterke aantrekkingskracht hebben op UFC-fans, omdat ze een unieke ervaring bieden, met opwindende functies, verbluffende graphics en boeiende gameplay. We zijn blij om hen te helpen een breder bereik voor hun merk en hun games te bereiken.

Naast merkbekendheid zal SPRIBE de samenwerking ook gebruiken om merkintegraties te vormen binnen live-uitzendingen van elke geselecteerde Fight Night-kaart, terwijl ze een jaarlijks UFC Brand Ambassador-fonds verwerven om de samenwerking verder te activeren door middel van optredens, inhoud en creatieve campagnes.

Giorgi Tsutskiridze, CCO bij SPRIBE, voegde toe: Dit is een belangrijke samenwerking voor SPRIBE en Aviator, waardoor meer spelers zich bewust worden van het spel dan ooit tevoren.

Aviator is al het meest gespeelde crashspel ter wereld met meer dan 10 miljoen maandelijkse spelers, maar deze deal met UFC zal het echt naar de stratosfeer katapulteren.

UFC is een entertainmentbedrijf in hart en nieren en weet precies hoe ze mensen op het puntje van hun stoel moeten krijgen door snelle actie te bieden in de Octagon.

Aviator doet dat ook, maar dan kunnen spelers vanaf hun smartphone genieten van de spannende rit van de games.

Dit is een sterk en waardevol marketingpartnerschap voor ons dat laat zien dat Aviator echt een grote hit heeft gemaakt en het traditionele gaming-publiek overstijgt om mainstream aantrekkingskracht te hebben.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.