Underdog lanceert GuardDog-fonds voor verantwoord spelen

Home » Underdog lanceert GuardDog-fonds voor verantwoord spelen

Fantasiesportexploitant Underdog heeft GuardDog zichtbaar, een investeringsinitiatief voor verantwoord kansspel.

Underdog Waakhond GuardDog is zichtbaar met een indirecte financiering van $1,0 miljoen (€947.806).

Underdog zegt dat dit zal worden gebruikt om startups te ondersteunen die werken aan oplossingen om kansspelproblemen aan te pakken en verantwoord te spelen aan te moedigen.

Dit omvat fantasie, weddenschappen en games met echt geld, GuardDog heeft als doel deze startups te identificeren en erin te investeren, de startups gaan samenwerken met spelers en exploitanten om veiligere goktechnologie te ontwikkelen en ondersteuning te bieden.

Naast het ontvangen van financiering krijgen de startups toegang tot een aantal adviseurs en investeerders uit de hele sector.

Deze omvatten Adam Warrington, voormalig vice-president van verantwoorde gamen bij FanDuel, pleitbezorger voor verantwoorde gamen Brianne Doura-Schawohl en Sara Tait, voormalig uitvoerend directeur van de Indiana Gaming Commission.

Innoveren in verantwoordelijkheid Jeremy Levine, oprichter en co-CEO van Underdog, zei dat GuardDog reflecteert op de inzet van Underdog voor veiliger werken.

Bij Underdog proberen we altijd de beste in zijn klasse te adopteren en vervolgens verder te innoveren”, zei hij.

Met GuardDog willen we innovatie stimuleren om bedrijven te helpen die mensen helpen de games waar ze van houden – inclusief al onze games op Underdog – op verantwoorde wijze te spelen.

We weten dat er talloze dromers, ondernemers en bouwers zijn die een sterker, verantwoordelijker ecosysteem voor iedereen kunnen helpen op te bouwen.

We willen degenen die innoveren op het gebied van verantwoordelijkheid helpen door kapitaal, mentorschap en waardevolle verbindingen te bieden.

Wij zijn erg enthousiast om GuardDog te ondersteunen en we kunnen niet wachten om een aantal fantastische bedrijven te helpen.

Het nieuws komt nadat de New York State Gaming Commission vorige week heeft verzonden om fantasy-sportspellen in pick-em-stijl te verbieden.

Underdog is gevestigd in New York City. Underdog en collega-fantasiesportexploitant PrizePicks lobbyen tegen dit obstakel.

In augustus gelijktijdig Levine een open brief waarin hij de ontwikkelingen van DraftKings en FanDuel bekritiseerde om de opname van dagelijkse fantasiesporten in de regelgeving van New York te verbieden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.