Unibet sluit sponsorovereenkomsten met Telstar en De Graafschap

Home » Unibet sluit sponsorovereenkomsten met Telstar en De Graafschap

De nieuw gelicentieerde online operator Unibet heeft sponsorovereenkomsten getekend met Telstar en De Graafschap, twee voetbalteams die strijden in de Keuken Kampioen Divisie het tweede professionele niveau van Nederland.

Unibet sloot eerder een sponsorovereenkomst met AFC Ajax, een zet die werd afgekeurd door de koepelorganisatie van Nederlandse GGZ-aanbieders.

Ondertussen kondigde Roda JC, een ander professioneel team dat deelneemt aan de Keuken Kampioen Divisie, aan dat de club elk aanbod om een sponsorovereenkomst met een gokaanbieder te ondertekenen zou afwijzen, omdat een dergelijke stap in strijd zou zijn met de missie van de club om een gezondere levensstijl in de regio.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.