US Ski & Snowboard krijgt Textron Aviation-sponsoring

Home » US Ski & Snowboard krijgt Textron Aviation-sponsoring

US Ski & Snowboard heeft Textron Aviation aangekondigd als de officiële sponsor voor vliegtuigen en luchtvaartproducten van de organisatie.

De fabrikant heeft een special-edition US Ski & Snowboard interieur- en exterieurontwerp onthuld dat beschikbaar is voor nieuwe Cessna- en Beechcraft-vliegtuigen, en een deel van de opbrengst van elk verkocht vliegtuig gaat naar het ondersteunen van atletische programma’s.

De aankondiging kwam deze week tijdens de National Business Aviation Association Business Aviation Convention & Exhibition (NBAA-BACE) van 2021 in Las Vegas en Michael O’Conor, Chief Revenue Officer voor ski en snowboard van de VS, merkte op: We zijn zo opgewonden om Textron te verwelkomen Luchtvaart als sponsor.

Hun steun zal elk aspect van onze organisatie raken, van de U.S. Ski & Snowboard Foundation om onze atletiek te helpen, tot professionele carrièreontwikkeling in de luchtvaart voor een aantal van onze atleten.

Verder zorgt de samenwerking voor vervoer van atleten tijdens trainingen en wedstrijden en belooft de samenwerking de missie van de US Ski & Snowboard en haar stichting te ondersteunen via evenementen en programma’s.

Bovendien zal Textron’s ernaar streven de luchtvaartcarrières van vier Amerikaanse ski en snowboardteam-atleten als Textron Aviation Ambassadors te ondersteunen, waaronder de Amerikaanse Alpine Ski Team atleten Jackie Wiles en Luke Winters; US Cross Country Team-atleet Logan Hanneman; en US Freestyle Team aerials atleet Justin Schoenefeld.

Het bedrijf zal alle vier en anderen middelen verschaffen om aanvullende pilootcertificaten en bevoegd verklaringen te behalen naarmate ze verder komen in hun carrière.

Christi Tannahill, Senior Vice President Customer Experience van het bedrijf, merkte op: We zijn verheugd om atleten van alle leeftijden in het hele land te ondersteunen, van wie velen de voordelen van privéluchtvaart al hebben ontdekt bij het bereiken van bergachtige trainingsbestemmingen.

We zijn er trots op een zichtbaar verbluffende herinnering aan onze sponsoring te bieden door middel van een speciaal Amerikaans ski- en snowboardontwerp dat een medaille waardig is.

De sponsoring houdt ook in dat Lannie O’Bannion, Senior Vice President of Global Sales and Flight Operations van de onderneming, zich aansluit bij het Ambassador-programma van de Foundation in een poging zijn professionele en technische ervaring aan de organisatie aan te bieden, terwijl hij samenwerkt met zijn leiderschap, atleten en bestuur van bestuurders.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.