VBET gaat gesigneerde Shirts van Messi en Sneijder verloten tijdens iGB L!VE

Home » VBET gaat gesigneerde Shirts van Messi en Sneijder verloten tijdens iGB L!VE

VBET organiseert verlotingen voor gesigneerde truien van Lionel Messi en Wesley Sneijder tijdens het iGB Amsterdam-evenement, waarbij Sneijder op 18 juli een speciaal gastoptreden zal maken.

VBET heeft twee spannende loterijen aangekondigd tijdens het komende iGB Amsterdam-evenement.

Bezoekers krijgen een exclusieve kans om een ​​AFA-shirt te winnen, gesigneerd door Lionel Messi en een shirt gesigneerd door de Nederlandse voetballegende Wesley Sneijder.

Zorg ervoor dat je op 17 juli de VBET-stand (11 B20) bezoekt om kans te maken op de trui gesigneerd door Lionel Messi, en op 18 juli voor de trui gesigneerd door Wesley Sneijder, aldus het bedrijf.

VBET maakte ook bekend dat Sneijder een speciaal gastoptreden zal maken om truien te signeren, een signeersessie te geven en persoonlijk de loterijprijs uit te reiken.

Deelnamegegevens:

Deelname loterij: QR-codes worden verstrekt op de VBET-stand op 17 juli om 9.00 uur.

Locatie: VBET Stand (11 B20), iGB L!VE Amsterdam Sluit u aan bij het team van VBET op stand 11 B20 om deel uit te maken van deze exclusieve loterijen en ontmoet Wesley Sneijder.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.