De Oekraïense ijshockeyfederatie is een samenwerking aangegaan met een nieuwe titelpartner van het Oekraïense nationale ijshockeyteamVBET Company.

Oekraïens ijshockey heeft een geweldige geschiedenis van overwinningen, die zeker moet worden voortgezet.

Ons doel is om de status van ijshockey als een van de meest populaire sporten in Oekraïne te herstellen, de jeugd ertoe aan te trekken en de toegewijde ijshockeyfans te inspireren.

En een van de belangrijkste onderdelen van het populariseren van ijshockey, net als elke andere sport, is de samenwerking met het nationale teammerk.

Met onze nieuwe partner VBET zijn we vastbesloten om een ​​nieuw merk Oekraïens nationaal ijshockeyteam te maken.

We hebben genoeg ideeën die wachten op hun tijd ik denk dat deze samenwerking ons behoorlijk hoge resultaten zal opleveren, zegt Heorhii Zubko, voorzitter van de Oekraïense ijshockeyfederatie.

Anton Svitlychnyi, hoofd van de afdeling ontwikkelingssamenwerking van VBET Oekraïne, onderstreepte ook het belang van de rol van het Oekraïense nationale ijshockeyteam in het nieuwe partnerschap met de Federatie.

Iedereen droomt ervan om met het belangrijkste ijshockeyteam van ons land te werken, en ons bedrijf is daarop geen uitzondering.

We zijn verheugd om de samenwerking van VBET met het Oekraïense nationale team aan te kondigen.

Bovendien presenteren we bij het begin van onze samenwerking onze gezamenlijke video met de hoofdrolspelers van het nationale team.

We hopen dat ons team met het nieuwe partnerschap grote overwinningen en nieuwe uitdagingen te wachten staat aldus Anton Svitlychnyi.

Laten we eraan herinneren dat VBET wereldwijd samenwerkt met sportteams en competities over de hele wereld.

VBET Company werkt samen met Vorskla, Oleksandriya, AS Monaco en Portsmouth FC, e-sportteam The Alliance en werkt samen met vele andere sportteams en competities.

Vanaf het seizoen 2021/2022 is VBET een partner geworden van de Oekraïense voetbal Premier League, de Oekraïense voetbalbeker en de Supercup.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.