VBET wordt belangrijke partner van OGC Nice

Home » VBET wordt belangrijke partner van OGC Nice

VBET kleedt zich de komende drie seizoenen in rood en zwart, VBET en OGC Nice kondigen met trots hun samenwerking voor de komende drie seizoenen aan.

Het bedrijf voor sportweddenschappen zet zijn uitbreiding naar Franse voetbalvelden voort, na AS Monaco in 2020 en Paris FC afgelopen maart, heeft het zijn zinnen gezet op de mythische club The Eaglets.

Een doordachte keuze, die beantwoordt aan zijn waarden en ambities, dat van het spelen van een leidende rol in de Franse sportweddenschappen, zoals de OGC Nice in de Ligue 1.

VBET zal tot 2025 te zien zijn op de uniformen van Nice tijdens Franse kampioenschapswedstrijden, de club van Nice zal het merk aanzienlijke zichtbaarheid bieden aan de Allianz Riviera tijdens thuiswedstrijden en op zijn digitale media.

VBET zal tijdens het seizoen exclusieve inhoud uitzenden en evenementen en wedstrijden organiseren om wedstrijdtickets te winnen, evenals vele andere digitale activiteiten, waardoor een unieke relatie ontstaat met de gemeenschap van Nice.

David Ozararat, voorzitter van VBET Frankrijk: Behalve de symboliek van het ondertekenen met de club van de stad waar ik ben geboren en opgegroeid, ben ik erg blij dat VBET een van de officiële partners van OGC Nice kan worden naast haar aandeelhouder – INEOS.

Vandaag is het potentieel van de club op zijn hoogst en de ambities van de president zijn in lijn met ons ondernemersproject in termen van middelen, waarden en visie, Jean-Pierre Rivèrev oorzitter van OGC Nice: We zijn verheugd met de komst van VBET bij onze officiële partners.

Het is een ambitieuze en dynamische groep die voortdurend in ontwikkeling is, VBET zoekt continu naar vernieuwing in haar sector, het is een veld waarop we ons bevinden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.