Vijf clubs uit het Spaanse LaLiga Santander hebben sponsorovereenkomsten getekend met de in Azië gerichte sportweddenschappen BK8.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomsten wordt BK8 de officiële Aziatische gokschilder van Athletic Bilbao, Elche CF, RCD Mallorca, Valencia CF en Villarreal CF. Anil Murthy, voorzitter van Valencia CF, merkte op: VCF is een wereldwijd merk en Azië is een belangrijke markt voor ons.

We hopen dat met deze overeenkomst met BK8 onze aanwezigheid in Azië zal blijven groeien.

Als gevolg van de afspraken zal BK8 marketing- en merkbekendheid krijgen via de digitale en sociale mediakanalen van het vijf team in Aziatische markten, evenals door regionaal gerichte tot virtuele perimeter advertentierechten.

De exploitant zal in het seizoen 2020/21, dat op 13 augustus van start ging, ook promotionele activiteiten uitvoeren met verschillende spelers van de vijf clubs.

Fernando Roig, Villarreal CF President, voegde toe: We zijn erg blij met deze samenwerkingsovereenkomst in Azië.

We hopen dat het gunstig en positief is voor beide partijen, en als een wereldwijde sportentiteit helpt het ons om aanwezig te zijn op zo’n belangrijk continent.

De overeenkomst betekent een verdere uitbreiding van de positie van de op Azië gerichte gokoperator BK8 in het professionele voetbal, waarbij de voormalige aanvoerder van Chelsea en Engeland, John Terry, in november 2019 werd benoemd tot ambassadeur van het Aziatische merk.

Een recente overeenkomst getekend met het pas gepromoveerde Norwich City FC eindigde echter in controverse nadat een aantal fans hun bezorgdheid uitten over seksueel provocerende marketingcampagnes op sociale media die via de kanalen van BK8 werden gepubliceerd, wat ertoe leidde dat de Premier League-club het contract opzegde.

In een reactie op de vijf sponsor overeenkomsten merkte Michael Gatt, MD voor Europa bij BK8 op: Deze nieuwe deals zijn echt opwindend voor BK8 en vertegenwoordigen een enorme mijlpaal voor ons als merk om een ​​begin te maken met het bereiken van enkele van onze doelstellingen in het werken nauw samen met voetbalgerelateerde partnerschappen.

We werken op dit moment samen met een aantal voetbal belanghebbenden in heel Europa, zodat we op dit positieve traject kunnen doorgaan en ons kunnen helpen investeren in niet alleen clubs, maar ook goede doelen en de gemeenschap die onze ambitie delen om een ​​verschil te maken in het voetbal.

Deze samenwerking met enkele van de elite voetbalinstellingen van Spanje zet ons op de kaart in Europa en we kijken uit naar een succesvolle relatie met hen allemaal.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.