Virgin Media heeft de rechten verzegeld om UEFA Champions League-wedstrijden te selecteren, samen met alle UEFA Europa League- en UEFA Europa Conference League-wedstrijden, tot het einde van het seizoen 2023/24 in de Republiek Ierland.

Volgens de voorwaarden van de driejarige omroepregeling zal het telecommunicatiebedrijf één Champions League-wedstrijd per speeldag uitzenden.

De aankondiging volgt op de realtime-updateprovider LiveScore’s landmark-deal om 137 Champions League-wedstrijden gratis te streamen in Ierland op zijn app voor iOS en Android een pakket dat eerder in handen was van Virgin Media.

Als onderdeel van de overeenkomst kunnen gebruikers de wedstrijden op hun mobiel of tablet bekijken, met de verdere optie om de actie naar hun tv-schermen te casten.

De dekking van de UEFA-clubcompetitie wordt gedeeld door vier verschillende omroepen in Ierland, waaronder Virgin Media en LiveScore.

Ondertussen zal de nationale omroep RTÉ op dinsdag één wedstrijd vertonen, samen met de finale, en BT Sport zal wedstrijden uitzenden naar Irisub-abonnees.

Ierland is goed vertegenwoordigd bij de UEFA-kwalificatietoernooien voor clubcompetities, waarbij Bohemians, Dundalk en Shamrock Rovers allemaal betrokken zijn bij de toernooien van het Europese bestuursorgaan.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.