Virtus.pro stopt met het Team

Home » Virtus.pro stopt met het Team

Drie jaar na de ondertekening van ons eerste Fortnite-duo hebben we besloten om de discipline tijdelijk te verlaten.

Sergey Glamazda, CEO van Virtus.pro: “Het was een moeilijke beslissing om de discipline te verlaten, aangezien we een team van zeer getalenteerde en charismatische mensen hadden. Ik heb het niet alleen over de spelers, maar ook over makers van inhoud, managers en alle betrokkenen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ik altijd al blij ben geweest met onze sportprestaties.

Er zijn verschillende redenen voor deze uitkomst. Ten eerste draait het Fortnite-ecosysteem vooral om spelers. Competitieve scène en Creator Code-functie maken van organisaties iets overbodigs. Ten tweede bestaat het publiek van deze game voornamelijk uit zeer jonge mensen, wat niet per se een goede zaak is als het gaat om sponsorovereenkomsten. En sommige categorieën sponsors worden rechtstreeks door de uitgever geweigerd.

Fornite

De situatie kan altijd veranderen en we kunnen terugkomen naar Fortnite. Maar vanaf nu wil ik onze fans bedanken die ons de hele tijd hebben gesteund en ook de spelers die ons veel vreugdevolle herinneringen en hoogtepunten hebben bezorgd.

Virtus.pro ging op 19 juli 2018 naar Fortnite door 7ssk7 en Jamside-duo te ondertekenen. Tot op heden hebben VP-spelers ongeveer $ 387.000 aan winst verdiend, verschillende toernooien gewonnen, deelgenomen aan Fortnite World Cup Finals in 2019 en Ivan Urgant geleerd hoe hij Fortnite moest spelen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.