Voormalig Entain-directeur Reynolds treedt toe tot leiderschap van GAMSTOP

Home » Voormalig Entain-directeur Reynolds treedt toe tot leiderschap van GAMSTOP

GAMSTOP heeft een uitbreiding van zijn senior leiderschapsteam aangekondigd, door Simon Reynolds te hebben aangesteld als niet-uitvoerend directeur van het National Online Self-Exclusion Scheme.

De verantwoordelijke bewustmaking organisatie voor kansspelen heeft zijn vertrouwen uitgesproken in de kennis en ervaring’ van het beleid en de procedures voor veilig gokken vanwege zijn 30 jaar sectoroverschrijdende ervaring in de branche.

De voormalige functies van de nieuwe medewerker omvatten de rol van Compliance Director voor Entain, terwijl hij meest recentelijk de Chief Compliance Officer was voor Buzz Bingo.

Jenny Watson, voorzitter van GAMSTOP zei: We zijn verheugd dat Simon heeft ingestemd met het lidmaatschap van het bestuur en kijken ernaar uit om in de toekomst met hem samen te werken.

We zullen de consument altijd centraal stellen in onze service, maar het is belangrijk voor ons om ook van operators te horen en ik weet dat Simon welkome inzichten in onze discussies zal brengen.

Reynolds nieuwe rol bij GAMSTOP zal hem zien werken om het operationele team van de groep te helpen bij het implementeren van begeleiding en best practices gericht op operators, en om de integriteit van het online zelfuitsluitings-team te verbeteren naarmate het zijn vierde jaar van activiteit ingaat.

Uit een recente evaluatie door de liefdadigheidsorganisatie als onderdeel van haar halfjaarlijkse beoordeling bleek dat 40.000 mensen zich in de eerste zes maanden van 2021 hadden geregistreerd bij de zelfuitsluiting service, wat een stijging van 25% betekent ten opzichte van de cijfers van 2020.

Hij vervangt Roger Parkes als de enige niet-uitvoerend bestuurder van de organisatie in de raad van bestuur – die momenteel uit vijf leden bestaat – en zal de leiding van het bedrijf inzicht en milieuoverzicht geven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.