WA.Technology kondigt wereldwijde alliantie aan met Lottery.com

Home » WA.Technology kondigt wereldwijde alliantie aan met Lottery.com

WA.Technology heeft een alliantie aangekondigd met het toonaangevende online loterijmerk Lottery.com.

De aankondiging werd gedaan op ICE London 2024, WA.Technology heeft een alliantie aangekondigd met het toonaangevende online loterijmerk Lottery.com.

De overeenkomst en het gecombineerde operationele partnerschap markeren een belangrijke stap in het groeiende bereik van WA.Technology en WA.Lottery naar nieuwe markten en de wereldwijde groeistrategie van Lottery.com in Afrika, de Stille Oceaan, Brazilië en andere delen van Latijns-Amerika.

Onder deze alliantie zal WA.Technology zijn volledige spectrum aan iGaming-platformoplossingen uitbreiden en de dagelijkse operationele activiteiten beheren om de expansie van Lottery.com te ondersteunen en dit omvat een reeks diensten, waaronder strategieën voor affiliate en leadgeneratie, uitgebreide juridische diensten, compliance, regelgeving en financieel beheer.

Het doel is om het verdienpotentieel van Lottery.com op de wereldmarkten de komende jaren te maximaliseren, de overeenkomst komt tot stand op het moment dat de mondiale loterijsector getuige is van een substantiële groei, aangedreven door de toenemende populariteit van mobiele en online loterijverkopen.

WA.Technology helpt met zijn toonaangevende WA.Lottery-oplossingen bestaande en nieuwe loterij-exploitanten bij het kapitaliseren van nieuwe kansen in hun doelmarkten.

Tim Scoffham, CEO van WA.Technology, uitte zijn enthousiasme en zei: Dit is een fantastische stap in de reis van WA.Technology, en we zijn verheugd om deel uit te maken van dit gewaardeerde loterijmerk.

We houden van hun visie voor het creëren van een wereldwijde bestemming voor loterijen en zijn blij dat Lottery.com ons heeft gekozen als hun operationele partner en met meer dan 200 teamleden wereldwijd zijn we perfect gepositioneerd om hen te ondersteunen en te helpen hun doelen te bereiken en hun visie tot leven te zien komen.

Ondertussen voegde Matthew McGahan, CEO en voorzitter van Lottery.com, toe: Onze nieuwe relatie met WA.Technology markeert een cruciaal moment in de groeistrategie van Lottery.com, vooral in de snelgroeiende Zuid-Amerikaanse markt.

Door gebruik te maken van de operationele efficiëntie en bewezen expertise van WA in deze regio, zijn we klaar om onze mondiale voetafdruk aanzienlijk te vergroten.

Vervolgens voegde hij eraan toe: Deze samenwerking stelt ons in staat ons effectiever te concentreren op de Amerikaanse ticketactiviteiten, de herlancering van de WinTogether-sweepstakes-activiteiten en de uitrol van Sports.com.

We zijn ervan overtuigd dat onze aankoop van het robuuste platform van WA.Technology en de uitgebreide iGaming-oplossingen onze visie op wereldwijde expansie zullen aanvullen, waardoor Lottery.com wereldwijd een begrip zal worden in het loterijdomein.

Technology & Supabets smeden een strategisch partnerschap om de Afrikaanse expansie te versnellen de toewijding van WA.Technology aan deze nieuwe overeenkomst weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan wereldwijde expansie en zijn vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren in een breed scala van mondiale markten met een aanzienlijke impact op online loterijen.

WA.Technology’s gespecialiseerde loterijverticaal, WA.Lottery, is de ultieme toolkit voor nieuwe loterijondernemingen en biedt een breed scala aan meer dan 70 wereldwijde loterijen, gepersonaliseerde spelopties zoals sweepstakes en krasloten, en e-commerceplatforms met uitgebreide betalingsopties en jackpot dekking, allemaal aangevuld met een intelligent beheersysteem dat de gebruikersbetrokkenheid vergroot en moeiteloos kan worden geschaald om aan de behoeften van elk loterijbedrijf te voldoen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.