Wat betekent een geweldige leverancier te zijn voor de game-industrie

Home » Wat betekent een geweldige leverancier te zijn voor de game-industrie

Het woord partnerschap wordt veel te vaak gebruikt door organisaties die hun dienstverlening als superieur willen positioneren en wordt vaak gezien als meer gewaardeerd dan hun klanten zouden zeggen.

Vaak plaatsen degenen die de waarde van partnerschappen promoten er graag strategisch voor om te benadrukken hoe belangrijk en inherent ze zijn aan de productlevering van hun klanten.

Partner zijn wordt een wegwerpregel die wordt gebruikt in marketingmateriaal dat is ontworpen om potentiële klanten de leverancier te laten zien als meer dan een leverancier, terwijl het in werkelijkheid een briljante zaak is om een geweldige leverancier te zijn, en vaak precies wat klanten zoeken.

Dus, wat definieert een partner zijn in plaats van een geweldige leverancier te zijn?

Bij Quixant geloven we dat partnerschap gaat over het streven naar het bereiken van gemeenschappelijke en gedeelde doelen op basis van de algemene doelstellingen van onze klanten in de kansspelmarkt en hun drive om de ultieme spelerservaring te bieden, en dat een deel van partner zijn een briljante leverancier is.

Wat heeft het voor zin om te doen alsof we een rol spelen bij het realiseren van de strategische doelstellingen van onze klant als we onze kernactiviteiten niet op het vereiste niveau uitvoeren?

De pandemische jaren laten deze theorie perfect zien. In die tijd, toen onze markt grotendeels gesloten was en toeleveringsketens verlamd waren door tekorten aan onderdelen en verstoringen van de verzending, werd onze rol grotendeels gericht op de levering van onze marktleidende gaming-hardwareplatforms.

Ervoor zorgen dat onze klanten hun producten veilig konden bouwen in de wetenschap dat de kritieke componenten die hun games aandrijven, beschikbaar waren, werd onze belangrijkste drijfveer en dit hield in dat veel van onze producten meerdere keren opnieuw moesten worden ontworpen naarmate componenten in en uit beschikbaarheid kwamen.

Tegelijkertijd moesten we voor sommige klanten ook financiële oplossingen bedenken om hen door moeilijke financiële tijden heen te helpen. Dit is waar het partnerschap om de hoek komt kijken – we zijn niet alleen doorgegaan met het leveren van gaming hardwareplatforms aan deze partners, maar we hadden ook open eerlijke en moeilijke discussies over hoe we konden helpen de kracht van onze balans te gebruiken om op korte termijn financiële onder druk zetten, wetende dat dit zou leiden tot een sterkere toekomst samen.

Tijdens de pandemie koos AMD, een belangrijke leverancier van componenten voor onze branche, ervoor om de gaming-industrie geen prioriteit meer te geven” en maakte een aantal van hun belangrijkste grafische producten end-of-life.

Dit gaf een aantal van onze partners (ja, het P-woord is hier van toepassing) een zeer kleine kans op een nieuwe aanbieder in een tijd dat hun bedrijven al onder druk stonden, door samen te werken, hebben we ons gericht op het gedeelde doel van de introductie van nieuwe producten en hebben we langetermijnoplossingen geleverd in overeenstemming met hun kaststrategieën.

Deze zin onderstreept de aanzienlijke hoeveelheid werk aan beide kanten om dit mogelijk te maken, maar aangezien Quixant alleen actief is in de game-industrie, was onze gerichte expertise 100% toegewijd aan deze taak.

Voor onze concurrenten is gaming slechts één van de vele branches, en daarom onderscheidt Quixant zich doordat we alleen nadenken over het ontwikkelen en leveren van oplossingen om op gaming gebaseerde uitdagingen aan te gaan.

2023 zal grotendeels in het teken staan van het nakomen van onze samenwerkingen leveranciers – verplichtingen, aangezien onze markt zich blijft herstellen van de afgelopen jaren.

Gelukkig ziet de wereld er steeds positiever uit, dus terwijl we ons blijven concentreren op het uitstekend leveren van de kernvereisten van onze klanten, gaan onze gedachten uit naar hoe we nieuwe hardware en softwareproducten leveren om de doelstellingen van onze klanten te helpen bereiken.

Dus wat krijg je als je ervoor kiest om met Quixant te werken?

Niet-aflatende focus op innovatie en productlevering.

Uitbestede oplossingen voor supply chain management.

Stabiliteit – Veiligheid – Ondersteuning – van de game-experts.

Commerciële flexibiliteit.

Gezamenlijk beheer van de productlevenscyclus.

Plus, een ethos van voortdurende verbetering, die ten grondslag ligt aan het feit dat we nooit tevreden zijn met de service die we onze klanten bieden en onze partners.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.