Wedwinkels in de UK / betting shops: In de toekomst zonder personeel ?

Home » Wedwinkels in de UK / betting shops: In de toekomst zonder personeel ?

Het Ierse weddenschap -landschap voor de detailhandel is de afgelopen jaren met een behoorlijk deel van de uitdagingen geconfronteerd met de introductie van een belasting van 2% op een omzet van meer dan € 2,5 miljoen, de afwezigheid van een centrale weddenschap regulator en meest recentelijk de sluiting van alle winkels.

Maar ondanks deze hindernissen zijn de vaste kosten op een stabiel niveau gebleven (in sommige gevallen zelfs gestegen) Colm Finlay is de oprichter / directeur van BetXS – een dochteronderneming van Orchadia Systems.

Colm Finlay zegt dat tussen 85-90% van de uitgaven voor traditionele “retail” winkels vast staat maar een grotere focus op variabele kosten kan helpen om een ​​‘frisse wind’ te brengen in de sector op het land.

Hij komt met de conclusie : Onnodig te zeggen dat de personeelsloze zelfbedieningswinkels veel goedkoper werken in vergelijking met hun traditionele bemande retailers.

Wat er de afgelopen tien jaar in Ierland en het UK is gebeurd is dat naarmate de vaste kosten zijn gestegen bepaalde steden en dorpen niet langer de bevolkingsbasis hebben om die winkels met hoge vaste kosten te ondersteunen.

De terminals zijn voorzien van biometrische camera’s met een hoge resolutie die een eenmalige aanmelding vereisen voor gokkers die jonger lijken dan 25 jaar.

Finlay benadrukte ook het systeem voor zelf uitsluiting tussen netwerken waarbij die gegevens vervolgens over alle Orchadia Systems winkels worden verspreid – iets dat kan helpen om het aantal gokproblemen te verminderen.

Veiliger gokken is waar ik echt van overtuigd ben dat Orchadia Systems zich in een heel andere klasse bevindt dan de traditionele manier om dingen te doen zei hij.

Vanuit de ervaring deskundige als betting-shop eigenaar heb ik deze zelf uitsluitingsformulieren ontvangen van klanten die niet langer willen wedden en /of inzetten.

Het is niet erg prettig voor de klant om het te vernemen vroeger deelden we een A4-vel papier uit waarop gokkers hun naam, adres enz. moesten invullen.

Daarna moesten ze een kopie van hun pasfoto bijvoegen die aan het formulier werd geniet, dit zou mensen ervan moeten weerhouden zich om weddenschappen af te sluiten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.