West Ham United heeft zijn reeds bestaande samenwerking met Trustly versterkt en het betalingsplatform zijn Women’s Shirt Partner genoemd.

Als gevolg van de contractuitbreiding zal het Trustly-logo verschijnen op de mouwen van het FA Women’s Super League (WSL) team van de club in Oost-Londen.

We waren verheugd om eerder dit jaar samen te werken met Trustly, wat onze toewijding aan innovatie illustreert, en we zijn verheugd dat onze samenwerking zich nu zal uitbreiden naar het damesteam, zegt Nathan Thompson, commercieel directeur van West Ham United.

Trustly herdefinieert de snelheid, eenvoud en veiligheid van betalingen, en deze uitbreiding van onze samenwerking laat zien hoe snel en positief onze relatie met Trustly zich heeft ontwikkeld.

Omdat beide organisaties ernaar streven gendergelijkheid in het bedrijfsleven, het voetbal en de bredere samenleving te bevorderen, was het volkomen logisch voor Trustly om de Women’s shirtsponsor-kans voor de komende seizoenen veilig te stellen.

West Ham werd voor het eerst gekoppeld aan Trustly in februari 2021, waarbij het wereldwijde account-to-account-betalingsplatform aanvankelijk de officiële Open Banking-partner van de club werd.

De meerjarige samenwerking van het bedrijf met de Hammers heeft het mogelijk gemaakt om te profiteren van digitale kanalen en LED-reclame aan de rand in het London Stadium van de club in Tower Hamlets, evenals via branding op de groeiende digitale kanalen van het team.

Trustly wil ‘de verschuiving naar kaartloze samenlevingen mogelijk maken via haar open banking-aanbod, waardoor klanten betere controle over hun financiën en een ‘duurzamere manier van betalen.

Johan Nord, EMEA Chief Business Officer, merkte op: De acceptatie van Open Banking groeit snel in het VK, dus het voelt niet meer dan normaal dat onze samenwerking met West Ham United ook groeit.

We zijn verheugd om het damesteam te ondersteunen en kijken uit naar een nauwe samenwerking.

We zijn een trotse pleitbezorger van gelijke kansen in de hele samenleving en deze samenwerking stelt ons in staat om een ​​kleine rol te spelen bij het stimuleren van de groei van het vrouwenvoetbal en we zijn ongelooflijk enthousiast over het begin van deze reis.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.