Wolves selecteert Bitci.com als nieuwe shirtsponsor

Home » Wolves selecteert Bitci.com als nieuwe shirtsponsor

Wolverhampton Wanderers heeft Bitci.com aangewezen als de nieuwe shirtsponsor van de Premier League-club voor het seizoen 2021/22.

In zijn rol als officiële crypto currency-handel en fan-token partner van Wolves, zal het crypto currency-handelsplatform vanaf volgend seizoen op alle drie de Wolves Castore-kits verschijnen.

Naast shirtdekking zal de merknaam van Bitci.com te zien zijn rond Molineux, inclusief op de LED-reclameborden en op de online platforms van Wolves.

Russell Jones, Wolves- General Manager voor Marketing en Commerciële Groei, merkte op: We zijn verheugd Bitci te verwelkomen in de Wolves-familie, als onze officiële 21/22 Shirt-partner.

Uit onze vroege gesprekken met Bitci bleek dat ze onze ambitieuze groei mindset en ons disruptieve challenger ethos delen.

We worden hun eerste Premier League-klant, nadat we al succesvolle sportpartnerschappen met McLaren en Rangers hebben gelanceerd.

Als onderdeel van onze relatie met Bitci kijken we ernaar uit om opties voor fan-tokens te onderzoeken, die volgens ons een andere manier zullen creëren om onze fans in het VK en in het buitenland te betrekken.

Bitci.com, opgericht door Bitci Technology in 2018, werkt op Bitci -chain en levert ketenbewaking, slimme contracten, merktokens, fantokens, loyaliteitstokens en betalings tokens via de blockchain.

Bitci.com, dat ook zijn eigen Bitcicoin exploiteert, zal niet alleen dienen als de shirtsponsor van Wolves maar ook een fantoken voor Wolves op de Bitci Chain lanceren.

De Premier League is tegenwoordig verreweg de meest gevolgde voetbalcompetitie ter wereld zegt Onur Altan Tan, Chief Executive Officer van Bitci.com.

We zijn er trots op Turkse technologie te introduceren in de Premier League, die bijna een miljard huishoudens heeft in 188 verschillende landen en meer dan drie miljard volgers heeft.

Het is ook een genoegen voor ons om deze reis te maken met Wolves, een van de oudste teams in het Britse voetbal.

De technologie en innovatieve aanpak van Wolves, evenals de sterke band met zijn achterban maken deze samenwerking veel zinvoller.

Bitci.com vervangt Aeroset als de Wolves sponsor-partner nadat de leverancier van lucht- en ruimtevaart onderdelen vorig jaar het eerste bedrijf uit de lucht en ruimtevaartindustrie werd dat ooit samenwerkte met een Premier League-team.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.