De Women’s Tennis Association (WTA) heeft FanDuel benoemd tot zijn geautoriseerde gaming-partner in Noord, Zuid- en Midden-Amerika, waarmee het debuut van vrouwentennis op de kanalen van de exploitant wordt gemarkeerd.

FanDuel krijgt als gevolg van de deal toegang tot WTA-handelsmerken, terwijl het ook gebruikmaakt van de samenwerking van het internationale bestuursorgaan met Stats Perform – het sporttechnologiebedrijf is de officiële gegevensleverancier van de WTA – om officiële scoregegevens te gebruiken.

De integratie stelt tennisfans in Amerika in staat om fantasie sportfans te betrekken, terwijl de partners er ook naar streven om de categorie van gelegaliseerd tennisspel verder te professionaliseren.

De WTA is verheugd om FanDuel te verwelkomen als de eerste Authorized Gaming Operator, zegt Micky Lawler, WTA-president.

FanDuel is een eersteklas bestemming voor online sportfans en deze relatie biedt de bouwstenen voor het uitbreiden van onze fanbase.

Deze mijlpaal zorgt niet alleen voor de groeiende honger van fans naar een meer gepersonaliseerde sportervaring, maar maakt ook de weg vrij voor ons om een ​​proactieve rol te spelen bij het beheren van de verantwoorde kansspel normen en praktijken die we willen bevorderen.

Onze topprioriteit is om onze fans meer mogelijkheden te bieden om op een leuke en veilige manier met de sport om te gaan.

De organisatie, bemiddeld door het sponsorverkoopbureau van de WTA, CSM, is van plan de bekendheid van vrouwentennis te vergroten door de volgende evolutie van datagestuurde contactpunten en vertrouwde gokproducten voor WTA-fans te presenteren.

Het partnerschap omvat ook een waarschuwing voor veilig en verantwoord gokken, waarbij de WTA zich aansluit bij de National Council on Problem Gambling om verantwoord gokken en de beschikbaarheid van middelen voor preventie, behandeling en herstel te bevorderen, waarbij de organisatie zich in het bijzonder inzet voor het Safer Sports Betting Initiative.

Amy Howe, President en Interim CEO, FanDuel Group: We zijn ongelooflijk trots op onze toewijding om vrouwen in de sport te ondersteunen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het bewustzijn van vrouwelijke atleten, teams en alle vrouwen in de sport verder te vergroten.

Afstemming met de WTA – de wereldleider in professionele vrouwensporten – is consistent met onze algemene missie om het profiel van getalenteerde vrouwen in de sport te verbeteren.

We zijn verheugd om samen te werken met zo’n prestigieuze organisatie.

De deal vertegenwoordigt de nieuwste uitbreiding van FanDuel’s aanwezigheid in professionele sporten, waaronder momenteel het Washington Football Team, Indianapolis Colts, DC United en de PGA Tour in zijn portfolio van partners.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.