De langdurige samenwerking tussen bwin en Weirather Wenzel & Partner (WWP-Group) wordt verder uitgebreid met de sponsoring van twee UEFA-clubcompetities.

De WWP Group ondersteunde bwin in een adviserende hoedanigheid in het onderhandelingsproces met de UEFA en zal het partnerschap in de toekomst activeren.

Voor de eerste keer heeft de UEFA een partnerschap uitgebracht in de categorie Sportweddenschappen.

Authentiek en emotioneel clubvoetbal op Europees niveau zal nu de wereldmarktleider in sportweddenschappen ontmoeten.

De sponsoring van de UEFA Europa League en de nieuw opgerichte UEFA Europa Conference League heeft een looptijd van drie jaar en omvat prominente merkrechten voor de games in beide competities.

Bwin versterkt zo zijn positie als ’s werelds toonaangevende merk voor sportweddenschappen en als aanbieder van verantwoorde sportweddenschappen.

In totaal wisten 216 clubs zich aanvankelijk te plaatsen voor de groepsfase van de twee UEFA-club competities elk met 32 ​​deelnemers.

Na de play-offs werden de 64 clubs eind augustus opgenomen in hun poules bij de loting in Istanbul.

De wedstrijden in deze competities worden wereldwijd uitgezonden.

Mirjam Hummel-Ortner, CEO van de WWP Group: Het merk Bwin staat voor eerlijke sportweddenschappen en wordt gekenmerkt door de nabijheid van de fans en een passie voor het spel.

Dit is precies waar de uitvoering van de sponsoring over gaat, de WWP Group bemiddelde en onderhandelde over de samenwerking tussen UEFA en Bwin.

We kijken ernaar uit om deze samenwerking voor Bwin in alle Europese markten te implementeren.

Als officiële partner voor sportweddenschappen heeft bwin een hoge zichtbaarheid in beide competities.

De overeengekomen samenwerking garandeert Bwin een uitgebreide aanwezigheid van bendes tijdens tv-uitzendingen vanuit de stadions.

Bwin zal ook zichtbaar zijn op de achtergronden van interviews, evenals op de officiële websites en sociale mediakanalen.

Het rechtenpakket omvat ook het gebruik van inhoud en beeldmateriaal van de twee wedstrijden voor de Bwin-platforms.

Toegang tot tickets en hospitality-pakketten stelt bwin-klanten in staat om in de toekomst te genieten van onvergetelijke sportmomenten.

Een focus van het partnerschap tussen UEFA en bwin zullen initiatieven zijn die zich bezighouden met de verantwoorde omgang met sportweddenschappen en de integriteit van sport.

Stephan Heilmann, Managing Director Europa bij Bwin: We zijn er trots op dat we met onmiddellijke ingang een van de wereldwijde partners zijn van de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.

Deze samenwerking biedt een breed scala aan spannende mogelijkheden om onze klanten unieke nieuwe klantervaringen en content te bieden.

Daarnaast biedt het commitment een uitstekend platform om fans wereldwijd te bereiken en hen de combinatie te bieden van het beste product en tegelijkertijd een veilige en verantwoorde omgeving voor het plaatsen van sportweddenschappen.

Speciale dank gaat ook uit naar de WWP Group die een grote rol heeft gespeeld in het succes van deze samenwerking.

De WWP Group werkt al vele jaren samen met Bwin om zijn betrokkenheid bij sport te realiseren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.