Messi wordt partner in Agüero’s KRÜ Esports

Home » Messi wordt partner in Agüero’s KRÜ Esports

Voormalige Argentijnse teamgenoten Lionel Messi en Sergio Agüero zijn herenigd in de esports-wereld nu de achtvoudig Ballon d’Or-winnaar partner wordt van KRÜ Esports.

De door Agüero opgerichte KRÜ bevestigde de komst van Messi via een videoaankondiging op het X-account van de Esports-organisatie, waarbij de recordscorer van Manchester City Messi aan boord verwelkomde.

KRÜ werd in 2020 opgericht door Agüero nadat hij betrokken raakte bij het streamen van videogames tijdens de COVID-19-pandemie.

De Esports-club wil een brug tussen verschillende regio’s zijn die ernaar streeft een solide basis te bouwen om ervaren esports-fans naar de club te trekken. Met de aankondiging van Messi – misschien wel de meest herkenbare sportsterren ter wereld – gelooft KRÜ dat de status van de Wereldbekerwinnaar niet alleen het esports-team zal helpen groeien, maar de hele esports-industrie als geheel.

Ik ben blij om een club met Leo te delen, uiteraard nu in een nieuwe fase en met andere uitdagingen. Het is een eer om deel uit te maken van KRÜ, aldus Agüero.

Hij is de beste voetballer in de geschiedenis, en ook een goede vriend, zijn aanwezigheid is relevant omdat het waarden als doorzettingsvermogen, nederigheid en veerkracht uitstraalt.

Hij is een figuur die iedereen inspireert en een grote bijdrage zal leveren aan de scene in het algemeen.

Om het laatste belangrijke nieuws over de komst van Messi te vieren en om haar missie om een sterke gemeenschap van fans en spelers te creëren te versterken, zal KRÜ op 16 december een feest organiseren.

Het esports-team heeft ook aangekondigd dat het plannen heeft uitgewerkt om uit te breiden en te groeien buiten zijn thuisbasis Latijns-Amerika en gelooft dat de samenwerking met Messi dit nog verder kan versterken.

Tip : WWW.ARG.BET is for sale !

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.