Shai Gilgeous-Alexander verlengt schoenpartnerschap met Converse

Home » Shai Gilgeous-Alexander verlengt schoenpartnerschap met Converse

Shai Gilgeous-Alexander en Converse zijn akkoord gegaan met een meerjarige contractverlenging waardoor de Oklahoma City Thunder-ster de Creative Director van Converse Basketball wordt, de uitgebreide samenwerking omvat ook een aanstaande sneakerlijn.

Het is iets waar je van droomt, als kind zit je thuis en denk je: Oké, op een dag zal ik hier zijn, je bent zes jaar oud, en elk ander kind denkt dat, Gilgeous -Alexander zei in februari.

De toekomstige schoen van Gilgeous-Alexander zal in 2025 uitkomen en is pas de achtste NBA-signature sneaker in de geschiedenis van Converse, nu SGA zich aansluit bij een club waartoe ook Julius Erving, Magic Johnson, Larry Bird, Larry Johnson, Dennis Rodman, Dwyane Wade en Elton Brand behoren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.