Von Rosen ziet de lancering van een lotto-jackpot van $ 1 miljard in Dubai

Home » Von Rosen ziet de lancering van een lotto-jackpot van $ 1 miljard in Dubai

Lottoland-oprichter David von Rosen heeft zijn ambitieuze doel uitgeroepen om alle wereldwijde loterijrecords te breken door de allereerste lotto-jackpot van $ 1 miljard ooit te lanceren.

Von Rosen, die Lottoland in 2013 oprichtte, heeft zijn zinnen gezet op het behalen van de eerste gegarandeerde miljardair-jackpot van de loterij en heeft zijn nog aan te kondigen loterij-onderneming in Dubai opgezet.

De aankondiging komt nadat de VAE officieel een General Commercial Gaming Regulatory Authority (GCGRA) heeft opgericht, die een regelgevingskader uiteenzet voor de commerciële gaming-industrie van Emirates.

Von Rosen gelooft dat Dubai de perfecte plek is om de grootste jackpot ooit ter wereld te organiseren, en zegt dat een dergelijke prijs een nieuwe pluim op de hoed van de stad zou zijn als mondiale zakenautoriteit.

De VAE doet nooit iets in tweeën, en haar mondiale reputatie om dingen op megaschaal te doen kan worden herhaald in de loterijensector, we hebben een geweldige kans om het record voor loterijen te vestigen en jackpots te creëren die veel groter zijn dan welke dan ook ter wereld op dit moment, aldus Von Rosen.

De ondernemer is van mening dat een jackpot van $1 miljard de weg zou kunnen vrijmaken voor een toonaangevende loterijsector in Dubai en zei dat de gamingsector en het bloeiende technologie-ecosysteem van de stad moeten worden gebruikt om echt moderne loterijproducten aan te bieden.

De VAE is momenteel de meest opwindende plek om te zijn en elk loterijproduct dat hier wordt gelanceerd, moet bij deze energie en karakter passen., het is ook een ambitieus, toekomstgericht land en heeft een unieke kans om de beste loterijsector ter wereld op te bouwen door middel van digitaal geleide loterijtrekkingen.

Dubai is een centrum van technisch talent en baanbrekend onderzoek, dat allemaal goed wordt ondersteund door de regering, en we moeten hiervan profiteren om innovatie en groei in de sector te stimuleren.

Bij de lancering van zijn nieuwe onderneming zal Von Rosen de voortdurende ontwikkeling van GCGRA en zijn plannen om gokdiensten met de VAE te reguleren observeren, waarbij loterij de volgende miljardensector van de Emiraten zou kunnen worden.

De GCGRA is groot nieuws en een stap in de goede richting voor de gamingsector, legt Rosen uit.

De prioriteit voor nu moet het uitrollen van een werkelijk innovatief regelgevingskader voor loterijproducten zijn dat modern en geschikt voor het doel is, en tegelijkertijd ongeëvenaarde klantenbescherming biedt via digitaal geleide loterijproducten.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met alle relevante partners en te helpen bij het ontwikkelen van unieke loterijproducten die geschikt zijn voor 2024 en daarna, en aantrekkelijk zijn voor zowel consumenten als toeristen in de regio.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.